Korkeanpaikan työskentelyn turvallistaminen tai kouluttaminen ei onnistu ilman laadukkaita ja oikeanlaisia turvatuotteita. Oikein valittu tuote oikeaan paikkaan mahdollistaa turvallisen työskentelyn.  

Me Safeguardilla myymme tuotteita, joita olemme itse testanneet ja hyviksi todenneet. Tuotevalikoimastamme löytyykin tunnetut putoamissuojaimet ja erilaiset järjestelmät sekä valittu joukko innovatiivisia korkealla työskentelyn apuvälineitä.  

Yksin oikein valittu tuote ei kuitenkaan riitä turvaamaan korkealla työskentelyä. Valittuja tuotteita tulee osata myös käyttää oikein. Tässä me Safeguardilaliset voimme auttaa Teitä. Annamme kaikkiin myymiimme tuotteisiin tuotekoulutuksen ostohetkellä. Järjestämme myös erillisiä käyttökoulutuksia, joista suosituin on Kolmijalkainen jakkara –perusasiat haltuun koulutuksemme.  

On tarpeenne sitten iso tai pieni me palvelemmeTeitä.  

Yleisimmät tuotteet heti mukaan varastoltamme Kuopiosta tai Espoosta. Jos tarvitsette putoamissuojainratkaisuja, voitte ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@safeguard.fi.