Ruth Lee harjoitusnuket ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja realistisia harjoitusnukkeja. Harjoitusnukkevalikoimasta löytyy nukke jokaiseen harjoitukseen ja onnettomuusskenaarioon. Ruth Lee harjoitusnukkeja käyttävätkin ympäri maailmaa mm. hengenpelastajat, ensihoidon ammattilaiset, palo- ja pelastuslaitokset, rannikkovartiosto, hoivalaitokset, vankilat, terveydenhuolto, teollisuus, erilaiset koulutusorganisaatiot ja koulut sekä armeija ja poliisivoimat.

Ruth Lee on valmistanut harjoitusnukkeja jo yli 25 –vuoden ajan. Ruth Lee on erikoistunut koulutusten elävöittämiseen: tavoitteena on, että harjoitukset olisivat mahdollisimman realistisia, mutta turvallisia. Sama pätee myös Safeguardin koulutuksiin ja siksi me Safeguardilla käytämmekin koulutuksissamme Ruth Lee harjoitusnukkeja. Ruth Leen kokemus ja tietämys on vertaansa vailla ja siksi Ruth Lee harjoitusnuket tunnetaankin ympäri maailman.

Me Safeguardilla olemme ylpeitä ja etuoikeutettuja, kun saamme toimia näiden monipuolisten harjoitusnukkejen maahantuojana.